Verzendproces

Snel en verzekerd verzonden

Als je voor 16:00 jouw bestelling hebt geplaatst, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Wij geven de bestelling dan die dag nog mee aan onze verzendpartner PostNL. Vaak krijg je de bestelling de volgende dag binnen, het kan wel eens voorkomen dat PostNL er langer over doet dan 1-2 werkdagen. Door bijvoorbeeld, feestdagen of weersomstandigheden.

Bestellingen vanuit België doen er vaak iets langer over, gemiddeld 2-4 werkdagen. Overigens verzenden wij niet op Zaterdag en Zondag, dat wil zeggen dat als je een bestelling in het weekend geplaatst hebt dat je pakketje Dinsdag pas bezorgd wordt.

Onze bestellingen worden gratis verzonden vanaf €50,- in Nederland en België

Retourproces

Wil je je bestelling retourneren?

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met jouw bestelling. Het retourneren ervan is bij ons geen probleem! Je kunt jouw order namelijk binnen 30 werkdagen na ontvangst tegen de volgende voorwaarden retourneren: 

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden aan te melden voor retournering. Na die 14 dagen heb je nog 16 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort (inclusief eventuele betaalde verzendkosten). Dit gebeurt via de eerder door jou gekozen betaalmethode.

Voorwaarde voor retournering:

  1. – Stuur altijd het retourformulier met uw zending.
  2. – De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij de producten al bij aankomst beschadigd zijn.
  3. – Het product mag niet gebruikt zijn. U mag het product bekijken en beoordelen net zoals je dat in een fysieke winkel zou doen.
  4. – Het pakket moet netjes verpakt zijn, productverpakking intact en mag NIET worden gebruikt om terug te sturen. Gebruik hiervoor de doos waarmee je het product hebt ontvangen.

 

Doorloop voor het retour sturen van je order de volgende stappen:

  1. Log in op de pagina ‘Mijn account’ en meld daar je retourzending aan via ‘Mijn bestellingen’. Als je nog geen account op onze site hebt, kun je deze alsnog aanmaken met hetzelfde e-mailadres als waarmee je de order hebt geplaatst.
  2. Als je je retour (volgens stap 1) hebt aangemeld, dan kun je hier retourformulier downloaden. Vul dit formulier volledig in en print het.
  3. Verpak vervolgens het te retourneren product (of de producten) in een doos. Voeg het retourformulier bij in een doos en verstuur deze doos naar het onderstaande adres:

Picca – UTS Abbink

t.a.v. Retourneren

Donau 92

2491BC Den Haag

Nederland

*Let op: Vermeld altijd je ordernummer in of op de doos van Picca.

  • Stuur ons (indien mogelijk) na verzending per e-mail het verzendbewijs en/of de track & trace-code die je hebt ontvangen, zodat wij de terugzending ook kunnen volgen.

 

Wat gebeurt er als je jouw retour hebt verstuurd?

Als wij jouw retour hebben ontvangen en verwerkt hebben, dan laten wij je dit zo snel mogelijk via de mail weten. Je krijgt dan het verschuldigde bedrag binnen vijf werkdagen na het verwerken teruggestort.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in
topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling
kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak
kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 1 jaar na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.
Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen
voor reparatie of vervanging. Zodat je altijd een goed werkend product hebt!

No products in the cart.
De waardering van www.picca.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 747 reviews.

Extra specificaties